16. maj 2019.16. maj 2019.
Beta

Beta

Naslovne strane za 16. maj 2019. godine


Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak pišu o odnosima države i Srpske pravoslavne crkve, o smrti glumca Mihaila Janketića, kao i o dolasku nemačke kompanije "Folksvagen" u jugoistočnu Evropuu.

ALO – O smrti glumca Mihaila Miše Janketića list piše: "Još jedan velikan u nebeskoj kafani".

BLIC - "Tinejdžer nova žrtva 'Invalida' i 'Radovaca'", list piše da su dvojica navijača Fudbalskog kluba Voždovac uhapšena zbog napada na mladića nakon utakmice koja se igrala na stadionu FK Torlak u Kumodražu. "Gospodin glumac", list piše o smrti Mihaila Janketića.

VEČERNjE NOVOSTI – O smrti glumca Mihaila Janketića pišu pod naslovom "Po jedan život za svaku ulogu". List navodi da je policija uhapsila 20 osoba zbog falsifikovanja pasoša i ličnih karti"Falsifikovali 4.000 dokumenata". "Bugarski milioner pustoši naše blago", list piše krađi i krijučarenju umetničkog blaga da našu zemlju pustoši međunarodna kriminalna mreža.

DANAS – "Vladike protiv pokušaja stvaranja partijske crkve", tekst o odnosima države i crkve nakon prijema predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Patrijaršiji "Referendumom sprečiti Vesića da 'ostavi trag'", autorski tekst predsednika Gradske opštine Stari grad Marka Bastaća.

INFORMER – "Klinton slao ubice na Kosovo", list piše da se 400 američkih specijalaca borilo 1999. na strani OVK.

KURIR –"Prava istina o vadjenju organa Srbima", pod tim naslovom list piše je bivši izvestilac Saveta Evrope Dik Marti otkrio detalje krvavog zločina.

POLITIKA – "Ko će da uhvati Folksvagenov bidermajer", list piše da je Folksvagen saopštio da "kreće u konkretne pregovore za predstavnicima 'preostalih lokacija' za izgradnju fabrike u jugoistočnoj Evropi. "Referendumski karakter izbora na severu KiM", intervju direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Djurića.

SRPSKI TELEGRAF - List piše da će francuski predsednik 16. jula u Beogradu predstaviti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću tri ključne tačke podrške "Makronov bomba paket za Srbiju".
Izvor: Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa