16. maj 2019.16. maj 2019.
Sve pod kontrolom, ali i znakom pitanja

Sve pod kontrolom, ali i znakom pitanja

Posle ubedljivog poraza u Pančevu (37:26) rukometaši "Metaloplastike" su ugrozili svoje drugo mesto i plasman u SEHA ligu, ali još su na toj poziciji i imaju kontrolu nad ishodom lige u poslednja dva kola. Dva trijumfa im garantuju mesto među najboljim timovima regiona, no raspored nije lak.

U subotu, u hali "Zorka" gostuje "Novi Pazar". Šapčani jesu favoriti, ali u meč ulaze oslabljeni povredama i svesni da Vukašin Vorkapić neće biti na rasplaganju, ne samo do kraja ove, već i na početku naredne sezone posle povrede ligamenata kolena. Ukoliko pobedi, šabački tim u poslednjem kolu očekuje meč u Novom Sadu. Od sinoć, "Vojvodina" je šampion, ali želi perfektnu sezonu na domaćoj sceni. "Metaloplastika" ne sme da izgubi u poslednjem kolu.

Posle poraza u Novom Pazaru "Železničar" više nije rival za poziciju dva i veće šanse da ugrozi "plave" ima "Dinamo". Pančevci imaju bolji međusobni odnos od Šapčana, a u poslednja dva kola dočekuju "Partizan" i gostuju "Novom Pazaru". U oba duela su favoriti.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa