16. maj 2019.16. maj 2019.
Naš cilj je finale

Naš cilj je finale

Vaterpolisti "Šapca" u subotu gostuju na Banjici, braniocu titule, u prvoj polufinalnoj utakmici plej ofa srspkog vaterpola.

Domaći "Partizan" brani titulu, ali je u ligi bio četvrti, dok su Šapčani, osvajači Kupa, osvojili prvo mesto u regularnom delu Super lige, te imaju mogućnost revanša u polufinalu na svom bazenu, odnosno meč više na domaćem bazenu u potencijalnom finalu. Ipak, finale je još daleko, ističu prvotimci na klupskoj konferenciji za medije.

-Oni su odličan tim koji je napredovao u odnosnu na nastup u Regionalnoj ligi. Nas smatraju favoritima, ali mislim da su šanse u subotu jednake, a mi svakako želimo finale i da već u prvom meču obezbedimo dobar rezultat. Poznajemo rivala, verujemo u sebe i cilj je pobeda, igramo kao da se igra jedan, a ne dva meča. Svi osim Bolovića su spremni - rekao je Marko Janković, prošlosezonski igrač "Partizana" sa kojim je osvojio titulu i sadašnji igrač "Šapca".

Meč je zakazan za subotu, od 18:30, a domaćin vodi veliku kampanju preko društvenih mreža da privuče navijače, te se očekuje fudbalska atmosfera i ispunjene tribine.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa