16. maj 2019.16. maj 2019.
"Dvojka" je pogodak

"Dvojka" je pogodak

Drugi tim "Medicinara" prvenstvo završava u subotu gostovanjem u Valjevu, a sumirajući utiske o sezoni, na današnjoj konferenciji za medije, trener Nenad Tešić, kao i trener prvog tima Sandra Kolaković, istakli su da je uključivanje druge ekipe u Prvu ligu "Centar" bilo pun pogodak, a rezultati su samo jedan od dokaza.

-Ukoliko pobedimo možemo biti treći, rezultat nije imperativ, ali sportski je želeti najviše. Zadovoljan sam radom ovih, slobodno mogu reći,. devojčica, zalaganjem i zrelošću koju su pokazivali tokom sezone. Vidan je napredak kod svake od njih i to me čini srećnim. Ideja je bila stvarati igračice za prvi tim i već sada smo uspeli - rekao je Nenad Tešić, trener "dvojke".

-Svi u klubu smo doneli odluku, pre sezone, da sredstva usmerimo na uključivanje druge ekipe u takmičenje umesto angažovanja još neke rukometašice i uvereni smo da smo načinili dobar potez. Devojčice treniraju sa drugim timom, a uključujemo sve više u prvi tim, nekoliko i redovno trenira sa prvotimkama, minutaža im raste, a sve to se ne bi desilo da one ne pokazuju napredak, želju i talenat. Ovo je generacija prepuna talenta i nadam se oslonac ekipe kroz nekoliko sezona - dodala je Kolaković.

Na tabeli, drugi tim "Medicinara" je trenutno četvrti na tabeli PL "Centar".

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa