17. maj 2019.17. maj 2019.
Rast novih investicija u Šapcu

Rast novih investicija u Šapcu

Danas je za medije organizovan obilazak Severozapadne i istočne industrijske zone u Šacpcu i predstavljanje planova radova i novih investicija, o čemu su govorili gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i direktorka JP "Infrastruktura" Violeta Šestić.


- Beležimo u Šapcu konstantan rast novih investitora, a ono što je posebno važno jeste da nisu u pitanju samo strani investitori, već i veliki broj Šabačih investitora odlučuje da proširi svoje proizvodne pogone ili da kupi parcele u Severozapadnoj radnoj zoni i zapošljava dodatne radnike. U ovom trenutku u Severozapadnoj radnoj zoni imamo najavu od 4 domaća investitora za kupovinu zemlje i izgradnju pogona, istakla je Violeta Šestić i dodala da se i u istočnoj radnoj zoni pojavljuju novi investitori.


Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović istakao je ovom prilikom da je u današnje vreme niko ko traži posao u Šapcu nema problem da ga nađe.


-U Severnozapadnoj zoni recimo, radi 3.500 hiljade ljudi, a potrebni su i novi radnici. Svako ko želi da dođe do posla koji je, verujem, pristojno plaćen, ima priliku da to uradi, bilo u kompaniji "Jazaki" koja trenutno traži 200 novih ljudi, bilo u nekim drugim, rekao je Zeleović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa