18. maj 2019.18. maj 2019.
Naslovne strane izdanja za subotu 18. maj 2019. godine

Naslovne strane izdanja za subotu 18. maj 2019. godine


Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu pišu o izborima na severu Kosova, oglašavanju vrha Srpske pravoslavne crkve sa Sabora, gasovodu Turski tok, užasnom prebijanju maloletnika posle fudbalske utakmice.

BLIC - "To nisu navijači, to su ubice, po glavi su ga tukli bejzbolkama", list donosi razgovor sa doktorkom Danicom Grujičić o prebijanju M.M.(16) na Voždovcu, nakon utakmice Torlak-Studentski grad.

VEČERNjE NOVOSTI - "Albanci rizikuju haos na severu!", list piše o izborima na severu Kosova zakazanim za nedelju. O saopštenju Srpske pravoslavne crkve sa zasedanja Sabora "Nećemo podelu, Kosovo je Srbija".

DANAS - Da je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković zakazala sednicu o Kosovu na koju poziva i predsednika države Aleksandra Vučića, list donosi u tekstu sa naslovom "Posle vladika Vučić ide pred poslanike". U Kliničkom centru Srbije, kako list navodi, svi termini za PET skener popunjeni "Onkološke bolesnike šalju na pokvaren aparat u Sremsku Mitrovicu".

POLITIKA - "Gas iz 'Turskog toka' puni skladište 'Banatski dvor'", list piše da će jedan krak ovog gasovoda ići prema Republici Srpskoj, ali ne i u Hrvatsku. O odluci Skupštine grada Beograda da se povaćaju kazne nesavesnim vozačima "Za autobil ostavljen u parku ili na trgu kazna 25 000 dinara".
Izvor: Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa