20. maj 2019.20. maj 2019.
Naslovne strane za ponedeljak, 20. maj 2019. godine

Naslovne strane za ponedeljak, 20. maj 2019. godine


Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak pišu o pobedi Srpske liste na vanrednim izborima za gradonačenike u četiri opštine na Severu Kosova, nastavku protesta Jedan od pet milion i drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Albanka otela poene našoj Neveni" list piše o broju bodova koje je Srbija dala susedima na Evroviziji i koliko je dobila od njih. "Vojna neutralnost Srbije ima cenu", list donosi tekst ambasadora Norveške Arena Sanesa Bjornstada.

BLIC - "Izvršitelji neće moći da prodaju stan za dug manji od pet hiljada evra", list piše o izmenama Zakona o javnim izvršiteljima. "Amerika besna na Haradinaja", list piše o odnosima SAD i Prištine.

VEČERNjE NOVOSTI - "Tači i Veselji proganjaju porodice žrtava", list piše o saslušanju bivših pripadnika OVK pred Specijalnim sudom za zločine i navodi da su kosovski lideri "u strahu da će tom sudu biti dostavljeni dokazi o njihovim zlodelima". "Srbi glasali za opstanak", o izborima u četiri opštine na Severu Kosova.

DANAS - "Vlast se boji zakona koji će doći posle nje", list piše o protestima Jedan od pet miliona u više gradova u Srbiji. "Posle 30 godina Grdelička klisura konačno savladana", o Južnom kraku Koridora 10 koji je u subotu otvoren za saobraćaj.

INFORMER - "Amerika sprema Hrvate za rat", pod tim naslovom list donosi tekst o naoružavanju Hrvatske. "Autoput koji smo čekali 49. godina", o otvaranju južnog kraka Koridora 10.

KURIR - "Otimaju 650 hramova u Crnoj Gori", list piše o zaključcima Sabora SPC. Pod naslovom "Putin neće dozvoliti proterivanje Srba sa Kosova", list donosi tekst sa komentarom ministra spoljnih poslova Ivice Dačića.

POLITIKA - "Pobeda Srpske liste u sve četiri opštine", list piše o izborima za gradonačelnike na Severu Kosova i pobedi Srpske liste. "Doživotna i za ubice sudija, policajaca ili poslanika", list piše o izmenama Krivičnog zakonika kojima je predvidjeno uvodjenje doživotne kazne bez mogućnosti uslovnog otpusta.

SRPSKI TELEGRAF - "Pala vlada zbog srpskog zeta", pod tim naslovom list donosi tekst o aferi u Austirji. Pod naslovom "Dosije Milorada Ulemeka" taj list pruža podatke o obuci Milorada Ulemeka Legije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa