20. maj 2019.20. maj 2019.
Važnije nego bilo kada

Važnije nego bilo kada

Za dva dana, u sredu, od 20:30, vaterpolisti "Šapca" igraju jednu od najvažnijih utamica, ne samo ove sezone, već i u istoriji kluba. Osvajač Kupa, najbolji tim Srbije u Regionalnoj ligi, najbolji tim Super lige, bije bitku za finale plej ofa, za mesto u fazi gde nikada do sada nije bio, a da bi se našao u borbi za šampionski pehar, mora da nadoknadi minus od jednog gola iz Beograda.

Partizan je slavio 8:7 u prvom meču, a u ovakvim duelima zaostatak je svaki i veliki, ali i nadoknadiv, a Šapčani su pokazali da i jače timove od Beograđana mogu da pobede. Tri puta je "Partizan" pobeđen, uvek sa više od jednog gola, a jedna od tih pobeda ostvarena je u oktobru, u Šapcu, a taj meč je obeležila sjajna atmosfera i rekordna poseta na bazenu. Ukoliko još jednom bazen bude pun, a atmosfera "fudbalksa", kako ističu rivali, uspeh će biti još bliži.

-Na igračima je da u baeznu ostvare veliki rezultat, a sve će biti lakše uz podršku sa tribina, onakvu kakvu samo Šapčani mogu da naprave. Budite podrška, najveća do sada, potrebna je kao nikada - ističu u klubu.

Meč je zakazan za sredu od 20:30.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa