Info

21. maj 2019.21. maj 2019.
Još malo, budite podrška!

Još malo, budite podrška!

Revanš polufinala plej ofa za vaterpoliste je sve bliži. Tek nešto više od 24 sata preostalo je do velikog okršaja, nadamo se svi, sa srećnim krajem po šabačke "delfine". U sredu, od 20:30, na Gradski bazen stiže najtrofejniji i najveći tim Srbije PARTIZAN, a dočekuje ih pobednik Kupa Srbije, najbolji tim Srbije ove sezone, kako u Regionalnoj ligi, tako i u domaćoj Super ligi ŠABAC. Beograđani donose gol prednosti u Šabac, 8:7, ali u taboru domaćih uvereni su da imaju kvalitet za ubedljiviju pobedu, te da od njihove igre i pristupa zavisi konačan ishod.

-Sami sebe smo pobedili. Ne računajući mene, ovo je mlad tim i ne može lako da privede meč kraju koji deluje dobijen i to rivali koji su iskusni znaju da iskoriste. Ipak, kvalitet je, uveren sam, na našoj strani i pokazali smo već da umemo i možemo da pobedimo velike. Ukoliko, pre svega, odbrana bude na našem nivou, verujem da neće biti problema. Igrao sam mnogo ovih utakmica, pritisak je veliki, to je logično, ali mislim da možemo do uspeha - istakao je kapiten Gojko Pijetlović na zvaničnoj konferenciji za medije kluba.

-Naš bazen je poseban, atmosfera nije slična na bilo kojem drugom bazenu i znam koliko možemo kada su navijači iza nas. Pozivam sve da budu uz nas. Istorija je blizu, uz navijače smo spremni da je ispišemo - dodao je pomoćni trener Nikola Car.

Početak meča je od 20:30.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa