22. maj 2019.22. maj 2019.
Peterci rekli: "Šabac"

Peterci rekli: "Šabac"

Poluvreme: ŠABAC - Partizan 8:9 (4:4, 4:5, 3:2, 5:4), peterci: 5:4.
Atmosfera neverovatna, poseta rekordna i prva četvrtina sa čak osam golova. Ovo je segment koji je odgovarao gostima , iako je vodio samo Šabac. Jedina promena u drugom kvartalu dogodila se sa prednošću Partizana.

Andrejević je bio sjajan, ali su Vučinić i Lukić vratili meč u neizvesne vode i najavili dramu poslednjeg perioda. Bilo je svega, a peterci suđeni. Ipak, pre penala beše toliko toga što samo sport može doneti. Obe ekipe su imale glasnu podršku. Od 9:11 za goste, Šapčani su ušli u poslednjih pet minuta sa 12:11. Imali po dva gola viška u finišu, minut pre kraja i 16:14, ali je Kasum preuzeo ulogu Andrejevića vrativši svoj tim. Lukić i Janković su preuzeli uloge lidera u Šapcu, uz iskusnog Markovića.

Sudijski kriterijum, čini se, nije bio jednak, uzrokovalo je to prigovore sa klupe domaćih, a isključena su oba pomioćna trenera, Nemanja Ličanin i Nikola Car. Imao je "Šabac" napad za ukupni trijumf u regularnom toku, no Janković je izblokiran u poslednjim sekundama.

Peterci su počeli promašajem Jankovića, ravnotežu je vratila odbrana Pijetlovića udarca Korolije u četvrtoj seriji. U šestoj seriji odluka je "pala" posle promašaja Smiljevića.

Finale počinje 29. maja, a Šapčane tamo čeka Crvena Zvezda.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa