23. maj 2019.23. maj 2019.
PODRŽITE VAŠE MATURANTE!

PODRŽITE VAŠE MATURANTE!

Svega dva dana preostalo je do starta trećeg Maturantskog turnira u mlaom fudbalu "Mlekara Šabac - Glas Podrinja". Već sada možemo reći da je tradicionalni turnir i ponosno naglasiti kako se naša ideja započeta pre dve godine ostvaruje korak po korak i turnir postaje obeležje završnih dana sredoškolskog obrazovanja naših maturanata.

Treće izdanje turnira biće održano u sali Gimnazije, u subotu, 25. maja, a prva četvrtfinalna utakmica startuje u 11 sati. Očekujemo nastup osam maturantskih reprezentacija srednjih škola Šapca i Bogatića. Među njima je i jedna ekipa debitant, Škola primenjenih umetnosti (ŠPU).

Četvrtfinale otvaraju Mačvanska srednja škola (Bogatić) i Škola primenjenih umetnosti od 11:00, posle 40 minuta na teren izlaze Ekonomska škola "Stana Milanović" i Stručna hemijska i tekstilna škola (11:40), potom se sastaju Srednja poljoprivredna škola sa Domom učenika i Medicinska škola "Dr Andra Jovanović" (12:20), a prvu rundu zaključuju Tehnička škola i Šabačka gimnazija (13:00).

U polufinalu se sučeljavaju pobednici prve dve, odnosno druge dve utakmice, od 13:40 i 14:20, a finale je zakazano za 15:00.

Utakmice sude Željko Dimitrijević i Nenad Ranković.

Ulaz je besplatan!

Više o propozicijama, kao i foto podsećanje na prethodne turnire pogledajte u našem štampanom izdanju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa