29. maj 2019.29. maj 2019.
Željni još jednog trofeja (VK Šabac)

Željni još jednog trofeja (VK Šabac)

Da li ste spremni?

Vaterpolo fantazija u Šapcu ulazi u samu završnicu, a u inače bajkovitoj sezoni, uz vašu pomoć, kraj može biti jednako dobar kao i u svakoj bajci, a opet realan. Osvajači Kupa Srbije, najbolji tim Srbije u Regionalnoj ligi i Super ligi, ŠABAC, izborio je, prvi put u istoriji, plasman u finale plej ofa i sledi borba za titulu. Večeras je prva "epizoda" finalne serije!

Iako je rival favorit, iako je ZVEZDA iskusnija i iako je imala lakši zadatak u polufinalu, atmosfera na Gradskom bazenu i šabački vaterpolisti zajedno mogu do još jednog čuda.

-Neka bude Zvezda blagi favorit, ali od dolaska u Šabac atmosfera na tribinama je bukvalno uticala da igram preko svojih mogućnosti, to je nešto što nisam doživeo do sada i kada je tako uveren sam da možemo pobediti i poslednjeg rivala ove sezone. Titulu želimo i mi i oni, prednost domaćeg terena je naša, a kada je Šabac u pitanju, to znači mnogo - rekao je Nikola Lukić, prvotimac Šapčana i bek koji brani titulu koju je osvojio sa "Partizanom" prethodne sezone.

Već je istorija ispisana, ove i prethodnioh sezona u Šapcu, ali ima još jedna nepopunjena strana u ovo pozno proleće. Neke utakmice se ne smeju propustiti, suviše su važne. Postavljene su montažne tribine i sve je spremno. Spremite se i vi!

Sreda, 20:30. Gradski bazen!

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa