11. jun 2019.11. jun 2019.
Naslovna strana za utorak, 11. jun 2019. godine

Naslovna strana za utorak, 11. jun 2019. godine

(Beta) - Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od utorka pišu o sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Kosovu na kojoj je govorio i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i zamenika pomoćnika američkog državnog sekretara Metju Palmera, o napadu na sezonske radnike srpske nacionalnosti iz Vukovara u Supetru u Hrvatskoj.

ALO - "Srbi, sami ste krivi što smo vas bombardovali", list prenosi izjave čelnika NATO-a povodom 20 godina od završetka bombardovanja. "Srbe u Hrvatskoj love kao divlje zveri", list piše o napadu na sezonske radnike srpske nacionalnosti iz Vukovara u hrvatskom mestu Supetru.

BLIC - "Usijanje u borbi za Kosovo" o brojnim sastancima o nastavku dijaloga Beograda i Prištine. "Jutkine žrtve beže iz Brusa" o tome da žrtve koju su prijavile bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutku za polno uznemiravanje trpe pritiske u tom mestu.

VEČERNjE NOVOSTI - "Punoletstvo rafala u reč" o godišnjici ubistva novinara tog lista Milana Pantića. "Veliki imaju četiri opcije za KiM" o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu.

DANAS - "Policija da utvrdi ko su napadači i nalogodavci" o studentu Dejanu Bagariću koji je pretučen nakon protesta "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu. "Vašington preuzima primat oko kosovskog pitanja" o sastanku predsednika Vučića sa zvaničnikom Stejt departmenta Palmerom. "Ilija Dević peti dan štrajkuje glađu" nakon hapšenja bivšeg vlasnika ATP Vojvodine koji zbog bolesti nije došao na ročište.

INFORMER - "Nato agresija je zločin", list piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon sastanka sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanaja Metjuom Palmerom. "Ostrog je naš", list piše o izjavi vođe Crnogorske pravoslavne crkve (CPC) Miraša Dedeića.

KURIR - "Milo, branićemo Ostrog oružjem", list piše o reakciji srpskih funkcionera na izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da će obnoviti Crnogorsku pravoslavnu crkvu. "Sprema se napad na sever, sprečite krvopoliće", list piše o izjavi ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na sednici Saveta bezbednosti o Kosovu.

POLITIKA - "Svaki građanin Srbije duguje banci 1.163 evra" o tome da je dug građana za gotovinske zajmove premašio one za stambene. "Spomen-medalje za sve učesnike rata 1999." o saznanjima tog lista u Ministarstvu odbrane da će svi pripadnici Vojske Jugoslavije u vreme NATO bombardovanja dobiti spomen-medalje. "Dačić u UN: Priština sprema novi napad na sever KiM" o izjavi ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Kosovu.

SRPSKI TELEGRAF - "Torcida prebila dvojicu srpskih radnika", list piše o napadu na radnike srpske nacionalnosti u Supetru.



Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa