11. jun 2019.11. jun 2019.
Dejan Pavlović: Odgovor na optužbe iznete na protestima SNS

Dejan Pavlović: Odgovor na optužbe iznete na protestima SNS

Gradski odbornik Dejan Pavlović i nosilac liste grupe građana Za Majur i narod Dejan Jerinić, održali su udanas konferenciju za novinare „kao odgovor na optužbe iznete na protestima SNS, u petak, ispred zgrade Gradske uprave grada Šapca“.

- Na tom skupu, u negativnom kontekstu komentarisana je humanitarna akcija koju smo Dejan Jerinić i ja, zajedno sa meštanima Majura, pokrenuli za nabavku ultrazvučnog aparata za potrebe ambulante u Majuru. Akcija je u toku i izuzetno je transparentna, otvoren je namenski račun na koji se uplaćuju sredstva. Do sada je prikupljeno oko 700.000 dinara od ukupno 900.000, koliko je potrebno. Drugo, ljudi koji se spremaju da zatraže poverenje meštana Majur, koji su na listi grupe građana Za Majur i narod, dovedeni su u vezu sa nekim poslitičkim strankama. Takođe, iznete su optužbe da se nosilac liste Dejan Jerinić bavi načasnim radnjama kao što je kupovina glasova, rekao je Pavlović.
Na konferenciji je istaknuto da će projekat u vezi sa ultrazvučnim aparatom biti ostvaren, bez obzira na rezultate izbora.

Opširnije u štampanom izdanju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa