Berza

  • aero 810 ▼ -1,22%
  • dinnpb 4.400 ▼ -0,95%
  • niis 675 ▼ -0,44%
  • vbse 2.000 ▲ 5,21%
(13. jun 2019.)
METALOPLASTIKA PRED IZAZOVIMA

Problemi i visoke ambicije

SEHA upitna, malo vremena za rešenje. Evropa nije upitna, Vuković za malde igrače i trofeje. Cilj titula za dve godine
Problemi i visoke ambicije
METALOPLASTIKA je imala, za neke neverovatnu, za neke odličnu, za neke dobru, ali za svakoga uspešnu sezonu i na krilima entuzijazmi i slavlja, radno leto trebalo je da bude lakše zbog početne energije, ipak SEHA liga je pod znakom pitanja. Problem je dovrana, ali i stav SEHA lige, koja želi Ligu u Šapcu, ne Metaloplastiku u regionalnom takmičenju van matičnog grada.
-Direktor SEHA lige nas je obavestio da nema interes Liga da igramo u Novom Sadu, Beogradu, Rumi, gde god, jer imaju strah da neće biti gledano i onda gubi smisao. U teškoj smo situaciji, jer smo se mi za SEHU borili, konačno izborili i sada postoji mogućnost da toga ne bude. Nemamo ni pune dve nedelje da rešimo poteškoće, jer očekuju da ubrzo dođu u Šabac i mi ih odvedemo na mesto gde ćemo igrati SEHU. Ako budemo morali da odustanemo, biće razočarenje za sve – rekao je direktor „plastičara“ Slaviša Savić
Kakav god da ishod nastupa u Ligi regiona bude, METALOPLASTIKA će svakako nastupiti u Kupu EHF.
-Igranje na evropskoj sceni nije upitno i sigurno da ćemo iskoristiti pravo nastupa u drugom najjačem takmičenju u Evropi. Regionalna liga je prva preokupacija, jer igranje u takvom takmičenju čini Metaloplastiku privlačnijom za veći broj igrača, te ishod toga određuje i angažovanje novih rukometaša. Za sada smo odlučili da ne produžimo ugovor sa golmanom Jovom Budovićem, a pojačalo nas je krilo Kljajić iz Niša.

Opširnije u štampanom izdanju...

Najnoviji broj

19. septembar 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa