18. jun 2019.18. jun 2019.
SEHA u Šapcu!!!

SEHA u Šapcu!!!

SEHA liga i definitivno ponovo stiže u Šabac. Rukometni klub "Metaloplastika" i vlasnik hale "Zorka" AIK banka postigle su sporazum o saradnji i "plavi" će u dvorani gde su doživeli najslavnije trenutke, dočekati najbolje ekipe regiona, među kojima je i šampion Evrope skopski "Vardar".

Povodom uspostavljanja saradnje, AIK banka i klub su izdali zajedničko saopštenje koje prenosimo u celosti:

AIK Banka i proslavljeni RK Metaloplastika iz Šapca uspešno dogovorile sponzorstvo i dalju saradnju.
U susret predstojećoj SEHA Ligi, u kojoj učestvju najbolji rukometni timovi iz čitavog regiona uključujući i RK Metaloplastika, AIK Banka kao i do sada nastavlja da podržava naše sportiste. Kako je danas dogovoreno, AIK Banka je dala na korišćenje svoju sportsku dvoranu u Šapcu za utakmice SEHA lige, otvarajući vrata svim ljubiteljima sporta da uživaju u predstojećim sportskim događajima značajnim ne samo za RK Metaloplastika već i za sam grad. U sportskoj hali RK Metaloplastika će moći da ugostiti najjače timove iz regiona tokom čitavog trajanja takmičenja.
Kao društveno odgovorna kompanija koja godinama ulaže i radi na unapređenju različitih aspekata funkcionisanja lokalnih zajednica u kojima posluje, AIK Banka je ovim sponzorstvom nastavila i svoju tradiciju davanja kontinuirane podrške razvoju sporta i sportskih društava.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa