19. jun 2019.19. jun 2019.
Prijem za šampionke

Prijem za šampionke

Šampionke Srbije, rukometašice "Medicinara" rođene 2002. godine i kasnije, bile su gosti predstavnika grada u Gradskoj kući, gde je najboljim kadetkinjama u državi pripređen prijem u čast osvajanja velikog šampionskog pehara. Igračice, stručni štab i rukovodstvo kluba dočekali su predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić i gradski većnik zadužen za sport Dragan Nikolić.

-Zajedno smo od detinjstva, želele smo ovaj uspeh kao krunu svih zajedničkih trenutaka koje smo imali do sada. Želimo da nam ovo bude samo prvi pehar, a pehari su rezultat svakog atoma snage uloženog na treningu i utakmicama. Od sada, cilj nam je uvek titula - istakla je na prijemu golman Šapčanki i zvanično najbolji golman završnice u Šapcu Tamara Glišić.

-Ovo je generacija čiji kvalitet je prepoznao danas nažalost pokojni Zoran Obrenović. Bio je uporan, želeo da one opstanu, traju i ostvare veliki rezultat. Njegov trud je itekako važan deo ovog velikog uspeha koga još nismo ni svesni. Ponosan sam i ja i svi u klubu na ove devojke i nadamo se da nam donose još mnogo radosti. Hvala Gradu koji je pomogao da budemo domaćini turnira i koji je pomogao da postavimo i organizacione standarde za sve naredne domaćine - smatra trener Nenad Tešić.

U Šapcu se sport voli, doživljava se na poseban, emotivan način i zato svaki uspeh je velika sreća za sve, smatra predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić.

-Veliko vam hvala na svemu, veliko nam hvala što ste na najbolji način potvrdili ono što uvek ističemo, da smo grad rukmeta. Potvrdili ste da se kod nas jednako kvalitetno igra i muški i ženski rukomet. Najbolje ste u Srbiji, ali vas pozivam da sada radite još više i bolje, kako bi uskoro ponovo bili gosti ovde, samo ovaj put kao šampionke Srbije u seniorskoj kategoriji. Trudite se da napredujete na sportskom planu, ali uvek budite i dobri ljudi, dostojni reprezenti sebe, svojih porodica, a onda ćete biti i reprezenti svog kluba i grada - istakao je Pajić.

-Još su ove šampionke bile male devojčice, na rukometnim počecima, kada su mi prezentovane njihove mogućnosti. Nije onda klub bio u zavidnoj situaciji, ali smo pružili podršku. Sada je i definitivno da je to bio pravi potez, kako podrška, tako i vera kluba u vas. Bilo je teškmo doći do velikog uspeha, sada će biti još teže opstati na vrhu, ali ja očekujem od vas, kroz tri četiri, pet godina da jednako ubedljivo "slistite" sve i na seniorskom nivou i donesete novi pehar u Šabac - dodao je Većnik Dragan Nikolić.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa