21. jun 2019.21. jun 2019.
Foto sa prošlogodišnje Biciklijade

Foto sa prošlogodišnje Biciklijade

ZELENA BICIKLIJADA 2019. ĆE IMATI I HUMANITARNI KARAKTER

Evropski centar za ekologiju uz pomoć Udruženja ekstremnih sportova “Sportska zona” organizuje 23.06.2019. godine četvrtu po redu biciklijadu. Polazak u nedelju u 10:30 sa centralnog gradskog trga u Šapcu. Ruta dugačka oko 10,5 kilometara u jednom smeru. Za sve učesnike obezbeđeni su majice i ručak. Povratak za Šabac će biti oko 15:00
Evropski centar za ekologiju uz pomoć Udruženja ekstremnih sportova “Sportska zona” organizuje 23.06.2019. godine četvrtu po redu biciklijadu.

-Zajedničkim snagama šaljemo poruku da je savremenom čoveku potreban povratak prirodi, stimulišemo biciklizam kao jeftiniji, zdraviji i ekološki prihvatljiviji način prevoza i postavljamo temelje za budući razvoj biciklističkog turizma na ovim prostorima. Učesnici biciklijada u prethodne tri godine su organizovano posetili kupalište Šljunkara u selu Tabanović, seosko turističko domaćinstvo Vila Albedo u selu Varna i manastir Svetih apostola Petra i Pavla u selu Dobrić- navode organizatori.

Zelena Biciklijada 2019 učesnike će voditi do crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Oridu pored Šapca. Ovo je još jedna lokacija na kojoj naši sugrađani svoje slobodno vreme mogu provesti u prirodnom okruženju, saznati nešto iz istorijata ovog kraja i okrepiti dušu i telo. Učesnici mogu poneti prostirke za sedenje i sportske rekvizite jer je dvorište crkve veoma prostrano. Polazak je u nedelju u 10:30 sa centralnog gradskog trga u Šapcu. Ruta je dugačka oko 10,5 kilometara u jednom smeru. Za sve učesnike obezbeđeni su majice i ručak. Povratak za Šabac će biti oko 15:00. Podsećamo sve da provere ispravnost svojih bicikala i ponesu kape i šešire.

Prijave za biciklijadu su na broj telefona 063437310.

Svi učesnici će na startu Biciklijade moći da doniraju novac za lečenje malog Luke Mijailovića

POMOZIMO NAŠEM LUKI

Luka Mijailović iz Majura, dečak uzrasta od 2 godine i 5 meseci boluje od retke bolesti Sturge Weber sindroma, kao i težeg oblika epilepsije rezistentne na medicinsku terapiju koja je menjanja 2 godine. Nakon određene dijagnostike u Srbiji i Rimu, ustanovljeno je da bi mu operacija hemisferotomija (odstranjivanje dela mozga) omogućila kvalitetniji način života i zaustavila dalje komplikacije. Obzirom na činjenicu da se ovakve operacije ne rade u Srbiji, upućen je u Istanbul, bolnica Acibadem. Državni fond zdravstvenog osiguranja je odobrio novac za operaciju u iznosu od 32.500 eura i deo novca za putne troškove. Ostale dodatne troškove roditelji snose sami.

POMOZIMO LUKI I PORODICI MIJAILOVIĆ

Ovim putem apelujemo da pomognete da se prikupi novac za njihov boravak u Turskoj. Novac za sve troškove koje treba da snose sami možete uplatiti na žiro račun majke Mine Mijailović:

tekući račun broj 325-9300600576195-35
Vojvođanska banka

Budimo humani i budimo svi jednaki !!!

https://www.facebook.com/events/407415733440561/

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa