Info

23. jun 2019.23. jun 2019.
Stiže nevreme: Sve gradske službe u pripravnosti

Stiže nevreme: Sve gradske službe u pripravnosti

Zbog upozorenja Sektora za vanredne situacije da je za teritoriju Zapadne Srbije na snazi crveni meteoalarm i da je danas moguće veoma opasno nevreme i na području Šapca, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović sazvao je Štab za vanredne situacije na kom je naloženo pojačano dežurstvo svih komunalnih službi u gradu.

Patrole komunalne policije proveravaju zapušenost slivničkih rešetki na najkritičnijim mestima.
Stanje na vodotokovima prvog reda je redovno. Vodotoci drugog reda su u stabilnom stanju sa jako niskim vodostajem, navodi se u izveštaju gradskih službi.

Ekipe Zelenila su u pripravnosti i upozoravaju građane da izbegavaju boravak u parkovima gde postoji potencijalna opasnost od pada grana sa drveća i savetuju građane da, ukoliko su parkirali automobil kod drvoreda, preparkiraju svoje vozilo na drugo mesto.

Radnici „Vodovoda“ kontrolišu crpne stanice a dežurne ekipe će biti na terenu kako bi potencijalne probleme sveli na minimum. U petak su očišćene hidrostatičke sonde i rešetke na Crpnoj stanici Metaloplastika a u toku današnjeg dana otklonjeni su uočeni problemi i na drugim crpnim stanicama. Na ulaznom cevovodu na Crpnoj stanic „Glavna“ otvorena je ustava prema Savi što će dodatno sprečiti izlivanje vode u Kralja Milutina i okolnim ulicama, očekuju u JKP „Vodovod Šabac“.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa