24. jun 2019.24. jun 2019.
Jovanović: Privođenje pokušaj zastrašivanja

Jovanović: Privođenje pokušaj zastrašivanja

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da je današnje privođenje doživeo kao klasičan pokušaj zastrašivanja ali da će ga to samo dodatno motivisati.

"Doživeo sam jutros klasični pokušaj zastrašivanja, ali ko me imalo poznaje zna da će me to samo dodatno motivisati. Do pobede!", naveo je Jovanović na svom tviter nalogu nakon saslušanja.

U izjavi agenciji Beta, Jovanović je rekao da je na "hitno saslušanje" u Pančevo priveden "maricom" i ocenio da se to desilo bez ikakvog razloga.

"Bilo je to jedno neobično saslušanje. Pušten sam ali očekujem dalje neprijatnosti", rekao je on i dodao da je priveden "po lažnoj prijavi".

Jovanović je dodao da će više detalja saopštiti na konfereciji za novinare u 13 časova.

Potpredsednik Narodne stranke i šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović priveden je rano jutros, saopštila je ranije ta stranka.

Navedeno je da su policajci Jovanovića oko 6.00 sati odveli iz kuće, u kojoj su se nalazile njegova žena i dve ćerke.

Povod za privođenje je, kako navodi Narodna stranka, "iskonstruisana optužba" odbornika SNS iz Pančeva Ivana Tešića zbog navodnog incidenta.

"Režim očigledno ne može da podnese Jovanovićevu argumentovanu kritiku katastrofalne nesposobnosti gradskih čelnika Gorana Vesića i Zorana Radojičića", navela je stranka.
Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa