25. jun 2019.25. jun 2019.
ZZS: Napad delo lokalnih kriminalaca

ZZS: Napad delo lokalnih kriminalaca

Povodom jučerašnjeg verbalnog napada na Dragana Đilasa i njegove saradnike u Šapcu, oglasio se i predsednik stranke Zajedno za Srbiju, stranke članice Saveza za Srbiju, Nebojša Zelenović. On je događaj okarakterisao kao delo lokalnih kriminalaca – aktivista Srpske napredne stranke, poznatih kao "Šabačka grupa". U zvaničnom saopštenju prvi čovek ZZS je rekao:

Isti ti kriminalci pod okriljem SNS nedavno su na silu uveli huligane koji se predstavljaju kao 'navijači Crvene zvezde' na finale plej-ofa u vaterpolu, kad su ti ljudi tukli mirne Šapčane. To sulokalni kriminalci koji svakodnevno zastrašuju građane i opozicione aktiviste, po istom receptu kao što to rade po celoj Srbiji. Naša poruka Vučiću je jasna: Šabac je miran i demokratski grad. Nemoj izazivati incidente.Nemoj izazivati sukobe među građanima. Više ne možeš da zastrašiš bilo koga, a izazivanje incidenata će ti se na kraju obiti o glavu.

Vučić u svojoj nervozi, i strahu od gubitka vlasti, svakodnevno pokušava da izazove sukobe među građanima i govorom mržnje da stvori atmosferu opšteg straha i pravne nesigurnosti. To mu neće proći.Građani su čvrsto rešeni da se izbore za život u mirnoj i pristojnoj Srbiji. Kao što je Šabac slobodan danas, uskoro će biti slobodna i cela Srbija.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa