25. jun 2019.25. jun 2019.
Asfaltiran put u Mačvanskom Pričinoviću

Asfaltiran put u Mačvanskom Pričinoviću

Danas se završava asfaltiranje lokalnog puta u Mačvanskom Pričinoviću, a tim povodom radove su posetili predstavnici Grada Šapca i rukovodilac sektora za izgradnju u JP "Infrastruktura Šabac" Miodrag Filipović.

-Nastavljamo sa rekonstrukcijom opštinskih puteva, posle Ševarica i Drenovca, danas se nalazimo u Mačvanskom Pričinoviću gde će biti asfaltom presvučeno 500 metara najlošijih deonica opštinskog puta od centra Pričinovića prema Šećerani. Vrednost ovih radova je oko 4 miliona dinara, a radove već standardno po ugovoru o održavanju tih puteva izvodi preduzeće Jugokop iz Šapca. Ova deonica je juče pripremljena za asfaltiranje, danas će biti završeno asfaltiranje, nakon toga prelazimo u Štitar, Malu Vranjsku, Sinošević i ostale puteve koji su u planu za obnovu u ovoj godini, rekao je Miodrag Filipović.


-Ovo asfaltiranje je za Mačvanski Pričinović od izuzetne važnosti, ovaj naš put je bio u izuzetno lošem stanju, posebno neke deonice koje se sada rade, ukupne površine do nekih 3000 kvadrata. Zahvalio bih se lokalnoj samoupravi što nam je na naše molbe izašla u susret. Ova ulica je veoma prometna, ide ka Šećerani i industrijskoj zoni i uglavnom ovuda idu kamioni i autobusi rekao je Đorđe Babić, predsednik Saveta mesne zajednice.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa