26. jun 2019.26. jun 2019.
Naslovne strane za sredu, 26. jun 2019. godine

Naslovne strane za sredu, 26. jun 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 26. jun, pišu o odluci Apelacionog suda da oslobodi pripadnike JSO za pobunu 2001. godine, zatim da bi selektor fudbalske reprezentacije Srbije mogao biti Radomir Antić, o najavama da bi premijerka Ana Brnabić mogla postati članica Srpske napredne stranke, o stavu Venecijanske komisije o crnogorskom Zakonu o slobodi veroispovesti.

ALO - Pod naslovom "Šarić sve pare stekao legalno" list tvrdi da su sudski veštaci dostavili nova dokumenta sudu u procesu protiv Darka Šarića. "Devet novih borbenih helikoptera" naslov je teksta koji se bavi nabavkom nove opreme za Vojsku Srbije.

BLIC - "Propuštena prilika da se otkrije pozadina atentata" o odluci Apelacionog suda da oslobodi pripadnike rasformirane Jedinice za specijalne operacije za pobunu 2001. godine, koji su zbog organizovanja ubistva premijera Srbije Zorana Djindjića osudjeni na po 40 godina zatvora. "Vučić: Biću radostan ako Ana postane član SNS-a" - prenosi list. "Crna Gora ne može da oduzme svetinje SPC" o stavu Venecijanske komisije o crnogorskom zakonu.

VEČERNjE NOVOSTI - "Sleteo prvi moćni 'Erbasov' helikopter" o novoj vojnoj opremi. "FSS želi Radomira Antića" o tome da se traži novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije. "Zurof stiže zbog Sajmišta", o zakonu o memorijalnom centru koji će, kako je najavljeno, biti gotov do septembra.

DANAS - "Šabačka naprednjačka grupa za zastrašivanje", o mladićima koji su verbalno napali predstavnike opozicije u Šapcu. "Država ulaže deset milijardi evra bez ikakvog plana i strategije" o najavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Lečić: Sistem oslobodio svoje saradnike", kaže za list član Demokratske stranke Branislav Lečić povodom oslobadjajuće presude sedmorici pripadnika rasformirane JSO optuženih za pobunu.

INFORMER - "Putin postavio rakete na Kubi" naslov je teksta koji govori o ruskom brodu koji je stacioniran u Havani. Pod naslovom "Ove godine dobićemmo više helikoptera nego što smo ikada imali" list piše o naoružavanju Vojske Srbije.

KURIR - Pod naslovom "Vojna nadmoć" list donosi tekst koji se bavi oružanom snagom Vojske Srbije. "Oprez, prete zaraze", naslov je teksta koji govori o situaciji u potopljenoj beogradskoj opštini Borča i tvrdnjama nadležnih da nema razloga za strah.

POLITIKA - "Deset milijardi evra za brži privredni rast Srbije" o najavama predsednika Vučića. "Novi namet za izolaciju zgrada od avgusta na računima za struju, gorivo i gas" o obaveštenju Javnog preduzeća "Srbijagas" da se uvodi "naknada za unapredjenje enegetske efikasnosti". "I Mitropolija i vlada zadovoljni rešenjem Venecijanske komisije" o crnogorskom Zakonu o slobodi veroispovesti.

SRPSKI TELEGRAM - Pod naslovom "Bastać bolje da se skine go i trči po Terazijama" list donosi intervju sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa