27. jun 2019.27. jun 2019.
Asfaltiranje ulice Bore Tirića

Asfaltiranje ulice Bore Tirića

Danas se realizuje asfaltiranje 350 metara ulice Janka Veselinovića (od Kralja Milana do pruge) i kompletna ulica Bore Tirića na Triangli. Ukupna dužina te dve ulice je 1200 metara, a vrednost radova oko 15 miliona dinara. Radove su posetili gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i rukovodilac sektora za izgradnju JP "Infrastruktura Šabac" Miodrag Filipović.

Gradonačelnik Nebojša Zelenović pozvao je građane koji su u komšiluku da pokažu svoje tradicionalno gostoprimstvo i posluže radnike osveženjem na ovim visokim temperaturama.

-Želim da najavim ono što nam se sprema od septembra, pored ovog nastavka asfaltiranja imaćemo novi javni prevoz. To znači da ćemo prestati sa starom praksom da imamo lokale, kod nas u Šapcu lokal je izraz za seoski autobus, a mi govorimo o gradskom javnom prevozu koji će biti dobar, uređen, u skladu sa najvišim evrposkim standardima koji će omogućiti da na 20 minuta imate polaske, povezanost svih naselja u gradu i po prvi put mogućnost da autobus prođe i kroz Trianglu, i kroz Letnjikovac, Šipurske livade, Južnu Karolinu i sva ona naselja kroz koja inače nije prolazio gradski autobus. Tako ćemo povezati čitav grad u jednu celinu i smanjiti automobilski pritisak, zagađenje, i otvoriti prostor za nove vidove kretanja u gradu, prvenstveno mislim na bicikliste i pešake, rekao je gradonačelnik.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa