Инфо

16. јул 2019.16. јул 2019.
Резултат преданог рада

Резултат преданог рада

Ватерполисти "Шапца" рођени 2008. године постали су шампиони Србије недавно у Београду и то на убедљив и домаинантан начин. У великом финалу савладали су вршњаке "Партизана" са чак осам голова разлике (15:7). Иако су Шапчани доминирали и на полуфиналном и на финалном турниру, посебне тајне успеха нема, већ је резултат продукт посвећеног приступа и другачијег система рада, односно селектирања играча и одабира тактике.

-Трудимо се да сви буду заступљени, да сви играчи играју, да се квалитети надопуњују. Неки клубови имају једног доминантног играча, који се обично издваја физичким предиспозицијама, те је и игра базирана махом на њему. Дугорочно то није добро, касније та разлика у односу на друге постаје незнатна, а на остатак тима је додељена им улога оставила лош траг. Ми желимо брзу, лепу игру и где је сваки делић битан део коначног успеха - истакао је тренер Немања Личанин.

Прослава је готова, следе нови изазови.

-Резултати су показатељ квалитета генерације. Имамо дугорочни план за целу школу клуба, наравно и за шампионе, те је циљ даљи развој екипе и нове титуле и у вишим узрастима - додаје Личанин.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa