Инфо

17. јул 2019.17. јул 2019.
Пријем шампиона

Пријем шампиона

За младе шабачке ватерполисте, шампионе Србије у категорији играча рођених 2008. Године и касније, данас је уприличен пријем у Градској кући поводом резултат који су постигли. Пријем су организовали заменик градоначелника Душан Костадиновић и председник Скупштине града Немања Пајић.

Честитајући на успеху стручном штабу и играчима Пајић је истакао да је град Шабац, иначе познат као град спорта, успео да се позиционира високо и на ватерполо мапи Србије и регионе, те да је успех младих доказ да је наш град већ постао један од центара српског трофејног спорта.

- Честитам вам на свему што сте постигли. Употпунили сте резултат првог тима и учинили све нас поносним. Желим вам да уживате у спорту, у дружењу, да се радујете тренинзима и успесима. Уколико тако буде успех не може изостати. Желим вам да постанете добри, успешни и срећни људи, а онда и спортисти и да увек понашањем и приступом будете на понос породице, клуба и града – истакао је Пајић обраћајући се шампионима Србије.



Титула је резултат преданог и планског рада у школи ватерпола Шапца и добрих услова у којима се деца спремају за такмичења, сматра тренер Немања Личанин.

-Имамо услове и за два тренинга дневно, редовно спарингујемо са другим екипама и све то је омогућило да освојимо прво место. Трудимо се да побеђујемо, наравно, али никако резултат не постављамо изнад игре и посебно смо поносни што смо играли и најбоље и најлепше. Верујем да ће ова и неке друге генерације Шапца тек освајати најбоља места на државном нивоу – рекао је Немања Личанин.

-Очекујемо низ добрих резултат млађих категорија, јер од 2007. годишта су то дечаци који су прве тренинге обавили на нашем базену, у узрасту кад аје право време за ватерполо почетке. Радимо плански и наша идеја је да се позиционирамо у врху свих категорија - рекао је председник Скупштине клуба Ненад Живановић.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa