Инфо

17. јул 2019.17. јул 2019.
За викенд Шабачке коњичке свечаности: ДЕСЕТ ТРКА У ДВА ДАНА

За викенд Шабачке коњичке свечаности: ДЕСЕТ ТРКА У ДВА ДАНА

Конференција за новинаре посвећена предстојећим Шабачким коњичким свечаностима, одржана је данас у Дуњића кући. Скупу су присуствовали власници, тренери и џокеји који учествују у овогодишњем 12. Меморијалу краља Александра на шабачкој стази, као и председник Скупштине града Немања Пајић, представници КК "Џокеј клуб" Шабац, Туристичке организације града Шапца и КК "Таур".

У два дана, 20. и 21. јула, биће одржано чак десет трка, међу којима је најважнија G1 галопски окршај на 2.400 метара – Меморијал краља Александра.
И ове године биће бројних садржаја за све посетиоце хиподрома. Биће традиционално организован Ладие'с даy, уз ревију шешира модног салона “Rade hats couture” из Београда, а први пут, у сарадњи са Miss Serbia биће организован и избор Miss Западне Србије.

Првог дана свечаности, у суботу, на програму су четири трке, међу којима “Женска миља” на 1609 м и “Меморијал Стефана Пауновића” на 2.000 метара, док ће, у недељу, бити чак шест галопских окршаја – осим најпрестижнијег – Меморијала краља Александра на 2.400 м и Двогодачки куп на 1.350, Супер спринт на 1.000, Шабачка миља на 1.609 и Меморијал Драган- Кића Поповић на 1.800 метара. Један од куриозитета шабачких свечаности је и трка џокеја на 100 метара, која неће изостати ни ове године.



Старт прве трке у суботу је у 17 часова, а у недељу надметања почињу у 15.30 часова.


Организатори овог спектакла су КК Џокеј клуб и Туристичка организација града Шапца.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa