Инфо

18. јул 2019.18. јул 2019.
Ђилас: Неће бити реванжизма, већ правде!

Ђилас: Неће бити реванжизма, већ правде!

Председник Странке Слободе и правде Драган Ђилас оценио је да власт спроводи "најстрашнији прогон" оних који говоре о њеним неиспуњеним обећањима и аферама и народу сваког дана испира мозак лажима о свакоме ко другачије мисли.

"Треба уништити сваког ко се усуди да се бори. И то је апсолутно једино у чему је Александар Вучић делимично био успешан", рекао је Ђилас у ауторском тексту у новом броју недељника Време, наводећи да је Србија данас земља у којој нема ни слободе ни демократије.

Он је рекао да данас 60 одсто Србије која излази на изборе мисли да је лопов који је украо 500 милиона евра, човек који бије жену и децу, милијардер који плива у парама, а да је у политику ушао без игде ичега.

Према речима Ђиласа, као и у свему што Вучић ради, и овде он другоме приписује оно што он сам ради и како се понаша, али ће време све то показати.

"Само је питање дана када ће неко од тих људи који верују Вучићу и његовим медијима одлучити и да елиминацијом неког од нас спасе Србију од зла које јој наводно наносимо. Оливер Ивановић је убијен након кампање на Пинку и у таблоидима. Борко Стефановић је уз пуно среће извукао живу главу. Низ ће се наставити, само је питање ко је следећи", навео је Ђилас.

Према његовим речима, "они који су кампање спроводили, као и они који су их осмишљавали и наређивали морају да одговарају".

"Грдно се варају сви они који верују да ће наставити да раде исто што су радили ових седам година, само за нове господаре. Уместо тога, одговараће. Одговараће пред законом и одговараће по законима које ће спроводити не политичари, него људи којима ће држава обезбедити на несметано раде свој посао", рекао је Ђилас.

"Неће бити ни реваншизма, ни освете. Али биће правде. Правде која је толико потребна овој напаћеној земљи. Тако ћемо једном заувек ставити тачку на сву мржњу и агресију која је годинама ширена, на све злоупотребе, корупцију и пљачку", рекао је Ђилас.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa