Инфо

18. јул 2019.18. јул 2019.
Шљунчење атарских путева у Табановићу

Шљунчење атарских путева у Табановићу

Више од 1,5 милиона динара мештани Табановића определили су од новца који им је враћен од пореза на имовину за шљунчење атарских путева. Радови на путевима који воде до табановачких њива у пуном су јеку, а мештани већ спремају предлоге за следеће одлучивање о трошењу новца од пореза на имовину.

-Месне заједнице су раније имали по 200.000 динара годишње, сада располажемо са више од два милиона динара. То значи да сада можемо да радимо по нашој жељи и да остваримо планове које имају мештани, а не оно што нам се каже, задовољан је председник Месне заједнице Табановић Милан Ивановић.

Један такав план који су Табановчани дуго сањали је изградња цркве која се приводи крају. Мештани су поносни на чињеницу да је финансирају својим новцем, односно новцем од пореза на имовину који су уплатити.

Ивановић истиче да је асфалт у селу дошао скоро до сваке куће, да је преостало још 100 метара да би цело село имало асфалтиран прилаз домаћинству. Зато ће наредни предлози у фокусу имати путеве који воде до њива.

-За мештане Табановића најванији пројекат био је изградња цркве и тај посао се приводи крају. Ове године су изгласали да се шљунче атарски путеви што је важно за село због пољопривредне производње. Радови су почели и очекујем да се врло брзо све реализује. После Табановића радови се настављају у осталим селима Мачве и Поцерине. Истовремено у граду се реконструишу улице. Карађорђева улица је завршена, а радови се тренутно изводе на Чавићу. Грађевинска сезона је у пуном јеку, рекао је данас начелник Градске управе Милан Васић приликом посете Табановићу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa