Инфо

19. јул 2019.19. јул 2019.
Насловне стране за данас

Насловне стране за данас

БЕОГРАД, 19. јула 2019. (Бета) - Београдски листови у издањима за петак, 19. јул пишу о погибији пилота акробатског авиона, о новој резолуцији Конгреса САД и другим темама.
АЛО - "Весић: Народе, опрез, СББ вам краде струју", лист пише о наводима заменика градоначелника Горана Весића да се СББ нелегално прилкључио на струјомер једне београдске породице. "Кузмић се пробудио из коме", лист пише о здравственом стању кошаркаша Огњена Кузмића који је тешко повређен у саобраћајној незгоди.
БЛИЦ - "Деца страдала јер нису била везана" о саобраћајној несрећи код Велике Плане. "Кузмић изашао из коме" о здравственом стању кошаркаша Огењена Кузмића који је повређен у саобраћајној несрећи.
ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Битићи су жетон за уцењивање Београда" о новој резолуцији америчког Конгреса којом се тражи решавање случаја убијених америчких држављана 1999. године. "Владина последња акробација" о паду авиона код Ечке.
ДАНАС - "Маринковић се вади на Шешељев имунитет" о разлозима због којих председавајући Скупштине Србије није прекинуо Војислава Шешеља док је вређао новинарку листа Данас. "Буџетска инспекција у општини Гроцка" о финансијској истрази пословања бившег председника те општине Драгољуба Симоновића који је осумњичен да је наручио паљење куће новинара из Гроцке.
ИНФОРМЕР - "Погинуо пилот", лист пише о погибији пилота акробатског авиона у близини аеродрома Ечка код Зрењанина. "Лоша исхрана узрок 90% канцера дебелог црева", лист пише о узроцима и лечењу канцера дебелог црева.
КУРИР - "Због овог човека плаћамо казну од 35 милиона", лист пише о раду председника Комисије за заштиту конкуренције Милоја Обрадовића. "Пола века од слетања на Месец", специјал листа поводом 50. годишњице мисије "Апола 11".
ПОЛИТИКА - "Макрон подржао идеју о француско-српској културној сезони", интервју уметничког директора БИТЕФ-а Ивана Меденице. "Пилот погинуо у паду акробатског авиона" о погибији пилота код Ечке.
СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Хаг крије убице Срба", лист наводи да је заменик представника Русије у Уједињеним нацијама (УН) Генадељ Кузмин на седници Савета безбедности УН "оптужио Хашки трибунал да је неправедно осуђивао Србе". "Овако сам из НАТО украо планове", лист преноси исповест генерала Јована Милановића.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa