Инфо

20. јул 2019.20. јул 2019.
Насловне стране за суботу, 20. јул 2019. године

Насловне стране за суботу, 20. јул 2019. године

Дневни листови на насловним странама издања за суботу, 20. јул, пишу о оставци косовског премијера Рамуша Харадинаја којег је Специјално тужилаштво позвало као осумњиченог за ратне злочине, о роду пшенице, о томе како су средства из државног буџета раздељена медијима.

АЛО - "Харадинај иде у Хаг, сад се неће извући!", о позиву Рамушу Харадинају да као осумњичени оде у Хаг. "Ђоковић се на УС Опену бори за награду од 3.5 милиона евра!", о предстојећем тениском такмичењу у САД.

БЛИЦ - "Харадинај иде у Хаг да одговара за ратне злочине", текст о оставци Рамуша Харадинаја. Под насловом "Полицајци разоружали криминалца да би га ривал избо", пише да су ухапшена два полицајца осумњичена да су помогала у покушају убиства.

ВЕЧЕРЕЊЕ НОВОСТИ - "Уценама терају Србе из војске", лист пише да црногорске власти спроводе тиху чистку официра, подофицира и војника српске националности из Министарства одбране и Војске Црне Горе. Под насловом "Муж је претукао, па покушао да се убије", лист пише о новом случају бруталног породичног насиља. "Рамушу поново позив из Хага", позив Рамушу Харадинају на саслушање због злочина на Косову.

ДАНАС - Под насловом "Бојкот прорежимских компанија, тужба Шешељу, непослушност...", лист доноси текст о самоодбрани грађана које власт игнорише. Лист пише да је за пола године таблоидима раздељено 233.000 евра буџетских средстава "Отворено финансирање пропаганде напредњака".

ИНФОРМЕР - "Амери шутнули Рамуша", косовски премијер Рамуш Харадинај поднео оставку, иде у Хаг на саслушање због ратног злочина. "Сестру из Звечанске терете за мучење", медицинска сестра из Центра за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској снимљена како малтретира три детета у тој установи.

КУРИР - "Макрон шаље Харадинаја у Хаг!", Рамуш Харадинај поднео оставку на место премијера косовске владе због позива на саслушање. Под насловом "Похлепни Милоје", лист пише о злоупотребама у комисији за заштиту конкуренције.

ПОЛИТИКА - "Рамуш Харадинај поднео оставку", о оставци косовског премијера. Лист пише "Пшеница родила за петину мање", али да стручњаци предвиђају да ће бити сасвим довољно за домаће потребе, а да ће преостати за извоз пет милиона тона.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Трамп: Косово решавам по хитном поступку", пише лист. "Вулин: Тукао сам се са Жандармеријом", министар одбране Србије Александар Вулин рекао је да је до "окршаја" дошло приликом хапшења Веселина Шљиванчанина.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa