Инфо

22. јул 2019.22. јул 2019.
Насловне стране за понедељак, 22. јул 2019. године

Насловне стране за понедељак, 22. јул 2019. године

Дневне новине на насловним странама издања за понедељак, 22. јул највише пишу о оставци Рамуша Харадинаја и позиву за саслушање пред Специјалним судом за ратне злочине ОВК-а у Хагу, о опоравку кошаркаша Црвене звезде Огњена Кузмића и о другим темама.

АЛО - "Жена га пребила а он молио да је не шаљу у затвор" лист пише о несвакидашњем случају породичног насиља у Нишу. Под насловом "Молитва за Синишу" лист пише да су се стотине становника Болоње окупило у базилици Светог Луке у знак подршке Синиши Михајловићу којем је недавно откривне тешка болест.

БЛИЦ - "Како су нестајали сведоци против Харадинаја" о томе како је бивши косовски премијер Рамуш Харадинај два пута ослобођен пред Хашким трибуналом због недостатка доказа. "Кузмић стаје на ноге" о опоравку кошаркаша Црвене звезде. "Нашим медицинарима више не траже ни радно искуство" о све лакшим условима за одлазак здравствених радника из Србије у иностранство.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Министар за рад и запошљавање Зоран Ђорђевић "Газде морају да осигурају раднике". "Кузмићу боље, Илић више није у коми" о оправку Звездиног кошаркаша Огњена Кузмића.

ДАНАС - "Трајковић: Таксе нема ко да укине, Харадинај задао завршни ударац" изјава председнице Европског покрета Срба са Косова Раде Трајковић. "Драгољуб Бакић: Зло превршило сваку меру" о подршци чланова неформалне групе интелектуалаца "Самоодбрана" новинарки Данаса Снежани Чонградин.

ИНФОРМЕР – Под насловом "У Хаг иду и Тачи и Весељи" лист пише да се на листи осумњичених за ратне злочине уз Рамуша Харадинаја налазе и његови саборци из ОВК. Лист пише да саобраћајна полиција креће у појачану контролу у тексту под насловом "90 мртвних на путевима за два месеца".

КУРИР - "Харченко доноси Вучићу поруку од Путина" лист пише да нови руски амбасадор у Београду Боцан Хареченко доноси председнику Србије поруку руског председника. Под насловом "Земунци Шешеља звали Штрумф" лист пише да су постојали контакти земунског клана са лидером Срске радикалне странке Војиславом Шешељем.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист пише да стране службе спремају удар на породицу и сараднике председника Србије Александра Вучића: "БИА открила план за слом Вучића". Под насловом "Путинов тајни документ о операцији Харадинај" пише да је руски председник Владимир Путин преко специјалца проследио списе са доказима председнику Србије Александру Вучићу.

ПОЛИТИКА - "Косовски Албанац председава ОЕБС-ом" о томе да ће Албанија односно млади албански шеф дипломатије Гент Чакај председавати том организацијом. "За лажни пасош 16.000 евра" о ценовнику лажних докумената.
Извор: Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa