Инфо

23. јул 2019.23. јул 2019.
Насловне стране за уторак, 23. јул 2019. године

Насловне стране за уторак, 23. јул 2019. године

(Бета) - Дневни листови на насловним странама од уторка, 23. јула пишу о доласку Александра Боцан-Харченка на место амбасадора Русије у Београду, последицама оставке Рамуша Харадинаја за наставак дијалога Београда и Приштине као и о препоруци ММФ-а за повећање цене струје у Србији.

АЛО - "Четири недеље пакла, температуре преко 40 степени целзијуса", лист објављује временску прогнозу за предстојеће недеље.

БЛИЦ - Под насловом "Позадина оставке Харадинаја" лист пише о опцијама за наставак дијалога Београда и Приштине.
ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О могућим последицама одлуке Рамуша Харадинаја да поднесе оставку у тексту "Мина за дијалог и састанак у Паризу". О доласку новог амбасадора Русије у Београд под насловом "Рачунајте на подршку Русије". У тексту "Балкан дрхтао да би се Стромболи смирио" о серији земљотреса у региону.

ДАНАС - "СНС ревидира историју и аболира ратне злочинце", каже бивша председница Скупштине Србије Наташа Мићић. О могућим ефектима одлуке Савеза за Србију да бојкотује изборе у тексту "Бојкот може да одузме снагу Вучићу и СНС".

ИНФОРМЕР - "Новак је доказао да смо ми Срби велики народ" о изајви Срђана Ђоковића, оца тенисера Новака Ђоковића. "Харадинај опет убија сведоке?" о убијеном Албанцу у Холандији.

КУРИР - "Како да избегнете гужве и стигнете до мора", лист доноси упутство како што лакше аутопутем стићи до Грчке. "Пропали банкар избоден ножем" о мушкарцу убијеном у Новом Пазару.

ПОЛИТИКА - Под насловом "Србија укида вакцинацију против класичне куге свиња" о увођењу новог правилника којим ће на већини фарми у Србију бити укинута обавезна вакцинација против те болести чиме се домаћим произвођачима отвара пут за пласман меса на тржиште ЕУ. О ставу представника Канцеларије Међународног монетарног фонда о цени струје у Србији у тексту "ММФ: струја треба да поскупи бар за износ инфлације".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Рамуша хапсе због 'жуте куће'" лист пише о позиву Рамушу Харадинају за сведочењу у Хагу.



Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa