Инфо

26. јул 2019.26. јул 2019.
Тадић: Вучић да приложи доказе да је прислушкиван

Тадић: Вучић да приложи доказе да је прислушкиван

БЕОГРАД, 26. јула 2019. (Бета) - Председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић затражио је данас да председник Србије Александар Вучић предочи доказе да су Томислав Николић и он били прислушкивани док су били у опозицији.

Тадић је на конференцији за новинаре демантовао изјаве Вучића да је био прислушкиван "у домену борбе против опозиције" и оптужио председника Србије да он то сада чини.

"Питам Вучића да ли је он том изјавом подразумевао да је тадашња власт организовала незаконито прислушкивање или је незаконито прислушкиван од стране служби безбедности", казао је Тадић.

Тадић је рекао и да ће јавност имати прилику да се суочи са још једном невероватном оптужбом уколико Вучић не пружи доказе, и додао да је сигуран да се представници опозиције сада прислушкују.

"Вучић када има намеру да уради нешто, он прво оптужи опозицију да је она то радила или ради и онда то учини", истакао је Тадић.

Он је рекао да једина могућност да су Николић и Вучић били прислушкивани јесте у тренуцима када су ступали у контакт са криминалцима, "од оних који су скривали хашке оптуженике, до оних који су вршили криминалне радње".

"Познато је да су криминалци финансирали кампању Николића и Вучића у време док су били опозиција и да су се састајали са Станком Суботићем Цанетом. Да не подсећам да је Николић говорио да су га тајкуни финансирали помињући Мишковића", казао је Тадић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa