Инфо

5. август 2019.5. авг 2019.
ШКОЛА ПРИЈАТЕЉСТВА
Деца из Шапца на Тари

ШКОЛА ПРИЈАТЕЉСТВА

Дванаесторо деце из шабачких основних школа боравило је дванаест дана у Школи пријатељства на Тари. Овај програм већ деветнаест година реализује организација “Наша Србија", а више хиљада деце је боравило је на овој планини у протекле готово две деценије.



У Школи пријатељства ове године 180-оро деце из Србије, Русије, Молдавије, Црне Горе, Републике Српске дружило се кроз различите активности – спортске, едукативне, креативне, упознајући се међусобно, али и учећи о другим културама, историји, обичајима, уз излете по околини и откривање свих лепота овог дела Србије.



Децу из Шапца у Школи пријатељства током прошлог викенда посетила је делегација Града, предвођена Татјаном Марковић, начелницом Одељења друштвених делатнсоти, која је присуствовала манифестацији Дан српско-руског пријатељства, током које су деца представила шта су научила током боравка у овој јединственој школи. Овом програму присуствовали су и представници Фонда социјално културних иницијатива, представници Амбасаде Русије, као и пријатељи и добротвори организације Наша Србија.

Град Шабац је за боравак дванаесторо ученика из шабачких школа издвојио 700 хиљада динара, кроз пројекат Деца из Шапца у Школи пријатељства.




Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa