Инфо

12. август 2019.12. авг 2019.
ОСИ: Поцерски Причиновић практично спреман

ОСИ: Поцерски Причиновић практично спреман

Олимпијске сеоске игре готово да су спремне, бар са становишта села домаћина, Поцерског Причиновића, истакнуто је на данашњој конференцији за медије поводом ове манифестације.

-Фудбалски терен је спреман, терени за мале спортове су готово спремни, преостали су детаљи. Могу да потврдим да ћемо у петак приредити ревијално такмичење у обарању руку, а представиће се најбољи из целе Србије - рекао је Милан Арсеновић, председник Савета МЗ Поцерски Причиновић.

Игре трају од 23. до 25. августа, биће организоване 14. годину, а очекује се долазак око 30 месних заједница. Свечано отварање предвиђено је за суботу, 24. август, од 09:30, али такмичења започињу већ у петак. Учесници у кросу, одбојци и баскети биће на борилиштима у поподневним сатима 23. августа.

-Сеоске игре су постале најмасовнији спортски догађај код нас. Прерастао је ниво спорта и постала свеобухвстна манифестација. У понуди је 14 дисциплина, могућност да се надмећу сви, без обзира на године и надам се да ће се јавити што више селекција до 19. августа када је последњи дан - додаје ген. секретар Спортског савеза Шапца, техничког организатора.

Утврђивање распореда такмичења биће утврђено 20. августа. Састанак представника свих МЗ са организаторима заказан је за 15. август.

-Традиционални избор мис спорта остаје, уз још атрактивније награде. Новчане награде су исте и ове године, уз велики победнички пехар - закључује председник Организационог одбора Сретен Радовановић.

Организатори ОСИ су МЗ Поцерски Причиновић, Спортски савез Шапца, уз покровитељство Града.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa