Инфо

13. август 2019.13. авг 2019.
Beta

Beta

Насловне стране за уторак, 13. август 2019. године

Дневне новине на насловним странама издања за уторак, 13. август, пишу о сумњи да се појавила афричка куга свиња у Србији, о недавном вишетруком убиству у Јабуковцу и о снимку косовског премијера у оставци Рамуша Харадинаја како на прослави пуца из аутоматског оружја.

АЛО - "Осам милиона евра у Боаћијевим ногама" о утакмици квалификација за Лигу шампиона измедју Црвене звезде и данског Копенхагена.

БЛИЦ - "Опозиција смањила листу захтева, Вучић каже: Даћу им све", лист пише о наводним попуштањима у односима власти и опозиције. "Хардинај пуцао из калашњикова" о снимку који се појавио у јавности косовског премијера у оставци Рамуша Харадинаја како пуца из тог оружја током прославе 20 година од "ослобадјања" Дечана и Пећи.

ВЕЧЕРЕЊЕ НОВОСТИ - Интервју министра унутрашњих послова Небојше Стефановића за тај лист "Стране службе су појачале акције, надзиру и Вучића". "Афричка куга стигла код нас?" - о томе да се данас објављују анлизе о случајевима за које се сумња на афричку кугу.

ДАНАС - "Вучић, Брнабић и Гојковић добили кеца од младих" о подацима о поверењу најмладјих у институције и политичаре. "Тајландјанка Јинглук Шинаватра незаконито постала Српкиња" - о случају доделе држављанства бившој председници Владе Тајланда осудјеној за корупцију.

ИНФОРМЕР - "Милош Дегенек: Идемо у Лигу шампиона из ината" о мечу квалификација за Лигу шампиона измедју Црвене звезде и данског Копенхагена. "Масакр у Јабуковцу наручен из Аустрије", спекулације тог листа о вишеструком убиству у Јабуковцу.

КУРИР - "Одлазак највећег српског сценаристе" о смрти српског сценаристе Горадана Михића.

ПОЛИТИКА - "Четири случаја сумње на афричку кугу свиња у Србији" о сумњама да се у Србији појавила афричка куга свиња. "Агресија и љубомора - 'окидачи' за масовне убице" о недавном вишетруком убиству у месту Јабуковац.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Харадинај пуцао из аутомата" о снимку косовског премијера у оставци Рамуша Харадинаја како пуца из оружја током прославе 20 година од "ослобадјања" Дечана и Пећи. "Весић објавио рат градјевинској мафији" о затварању дивље депоније на Чукаричкој падини.
Beta

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa