Инфо

13. август 2019.13. авг 2019.
НЕДОВОЉНО УЧЕШЋЕ МЛАДИХ У ДРУШТВЕНОМ ЖИВОТУ
“УМ” ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА МЛАДИХ

НЕДОВОЉНО УЧЕШЋЕ МЛАДИХ У ДРУШТВЕНОМ ЖИВОТУ

Међународни дан младих обележава се 12. августа. Установљен је 2000.године и за циљ има скретање пажње на проблеме, културна и правна питања омладине, ученика и студената широм света. Концерти, радионице, културне и спортске манфестације и скупови одржавају се на овај дан у читавом свету.

Млади људи се срећу са доста изазова и проблема, а један од највећих свакако јесте недостатак одговарајућег запослења, одлазак у иностранство и недовољно учешће младих у друштвеном животу.

Новоосновано УГ „Ум Шабац“ у сарадњи са другим организацијама покушава да повеже све актере друштвено-политичког живота како би млади добили потребне инфорамције, оснажили се и у годинама које долазе били носиоци друштвеног развоја.

Подсећамо да је УГ „Ум Шабац“ покренуло важне теме које се тичу бољег и квалитетнијег живота младих људи у граду и селу, а посебно је важна тема уклањања коцкарница из амбијенталиних улица нашег града.

Питање младих људи у нашем граду мора да буде на првом месту јер нема будућности без адекватне бриге о младима и њиховим проблемима.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa