Инфо

14. август 2019.14. авг 2019.
Бета

Бета

Насловне стране за среду, 14. август 2019. године

Дневне новине на насловним странама издања за среду, 14. август пишу о успеху Црвене звезде у квалификацијама за Лигу шампиона, о афричкој куги свиња у Србији, о томе да је Србија прва на ранг листи Фајненшел тајмса по броју директних страних инвестиција, о решавању косовског питања и другим темама.АЛО - "Афричка куга потврђена у Србији" о резултатима анализе сумњивих случајева свиња.

БЛИЦ - "Србија прва у свету по страним улагањима", лист пише о ранг листи за 2019. годину коју је објавио Фајненшел тајмс. "Причајући о великој Србији, Ђукановић прави велику Албанију", интервју академика Матије Бећковића.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Афричка куга коси свиње, држава плаћа", лист пише о том вирусу који је потврђен у околини Младеновца. "Болтон форсира поделу Косова", лист пише о решавању косовског питања.

ДАНАС - "Београд због Унмика не може да тужи Косово", лист пише о изостајању реакције Србије на увођење такси од стране Приштине на српску робу. "Лидери опозиционог савеза све ближи бојкоту", лист преноси реакције лидера Савеза за Србију поводом предстојећих парламентарних избора.

ИНФОРМЕР - "Звезда за историју" о успеху Црвене звезде у квалификацијама за Лигу шампиона. "Стефан Немања стиже из Русије" о доласку споменика Стефану Немањи који ће бити постављен на Савском тргу у Београду.

КУРИР - "Вучић ради корисне ствари за Србију" о изјави музичара Горана Бреговића. "Политичари се сами нуде да издају земљу" о наводним сазнањима тог листа како функционишу стране обавештајне службе.

ПОЛИТИКА - "У буџету има новца за велике инвестиције", лист пише о новом инвестиционом плану који је најавио председник Србије Александар Вучић. "Злочин и даље без казне", лист пише о 16. годишњици од убиства српских дечака у Гораждевцу на Косову.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Борјан херој" о успеху црвено-белих у Лиги шампиона.

Извор: Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa