Инфо

14. август 2019.14. авг 2019.
Свежије време и обилни пљускови

Свежије време и обилни пљускови

БЕОГРАД, 14. августа 2019. (Бета) - У Србији ће данас бити осетно свежије време, а широм земље могуће су непогоде с градом, олујним ветром, обилним пљусковима и грмљавином, упозорио је Републички хидрометеоролошки завод.

Краткотрајне непогоде с градом, олујним ветром и обилним пљусковима захватиће рано ујутру северне и западне пределе, а током дана и остале делове земље.

Очекује се да у кратком временском периоду падне од 20 до 30 литара кише по метру квадратном, понегде и више.

Дуваће умерен, повремено и јак, северозападни ветар. Најнижа температура биће од 16 до 21 степен, највиша дневна од 21 на северозападу и западу до 34 степена на југоистоку земље.

У Београду ће данас бити осетно свежије време, пре подне се очекује наоблачење, а од средине дана повремено киша, пљускови и грмљавина. Температура ће бити између 21 и 23 степена.

Метеоролошке прилике могле би неповољно да утичу на већину хронично оболелих особа, а тегобе ће бити најизраженије код астматичара, цереброваскуларних и психичких болесника. Могуће метеоропатске реакције су болови у костима и зглобовима, главобоља и променљиво расположење.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa