Инфо

14. август 2019.14. авг 2019.
Фото: INTEF

Фото: INTEF

Почео ИНТЕФ на Мишару

Први Интернационални театарски фестивал који организује Омладинско позориште "Вожд" са Мишара, отворен је вечерас. У име домаћина присутнима се обратио Душан Симић, директор фестивала, а Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца свечано је отворио ИНТЕФ.

- Овај фестивал је корак даље и знак зрелости овог младог позоришта, доказ да виде ширу слику, као и потврда да из срца настају најбоље ствари. После одличних представа, који су награђиване, одважили су се и на овај корак, који препознајемо као нову вредност, зато смо ту да пружимо пуну подршку - рекао је Пајић.

Након њиховог обраћања, глумица Вања Павловић, која је водила програм, прочитала је писмо Виде Огњеновић, којим је ИНТЕФ званично почео.
Фото:INTEF


Прве фестивалске вечери наступила је Омладинска сцена позоришта "Јанко Веселиновић" из Богатића са представом "Хајде да не жмуримо" након које је одржан округли сто.
Foto :INTEF


Фестивал траје до 18.августа и публика ће имати прилику да погледа још пет представа у такмичарском делу. Уз главни програм биће реализовани и бројни пропратни садржаји.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa