Инфо

20. август 2019.20. авг 2019.
Марковић: Желимо да одбранимо дуплу круну

Марковић: Желимо да одбранимо дуплу круну

Иако у новој сезони Ватерполо клуб "Шабац" наступа у млађем саставу у односу на претходну, амбиције освајача дупле круне у новој сезони нису мале, нити умањене. На званичној конференцији за медије, нови капитен Никола Марковић нагласио је да клуб од повратка у Шабац бележи константан напредак у сваком, те и у резултатском смислу и не жели тај тренд да прекине ни у предстојећем шампионату.

-Почели смо од Прве А лиге, потом Супер лиге, Регионалне А2, потом Регионалне А1 лиге, постали смо освајачи дупле круне и желимо да одбранимо трофеје. Нисмо фаворити, инспирисали смо и друге да се појачају, али нећемо тежити ничему мањем од највишег. Нови је тренер, имамо нове играче, али су циљеви једнако високи - рекао је капитен Никола Марковић.

Нови тренер Немања Андрић поставио је циљ напретка екипе и појединаца.

-У овом клубу се ради системски и мој задатак је да допринесем да систем функционише и даље. Тек са јасном представом ривала, могуће је прогнозирати пласман. Желимо много на домаћој сцени, желимо међу првих пет у А1 лиги, желим да играмо лепо и добро у Европи, те да се унапређују појединци тако да и колектив напредује - истакао је Андрић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa