Инфо

20. август 2019.20. авг 2019.
Увредљиви графити против градоначелника Шапца

Увредљиви графити против градоначелника Шапца

Протеклих неколико дана у Шапцу на јавним објектима и приватним кућама на неколико локација у граду појавили су се графити увредљиве садржине упућени градоначелнику Шапца Небојши Зеленовићу. За сада починиоци су непознати. Најављено је да ће надлежни органи предузети неопходне кораке.

-Вероватно су наши суграђани приметили да су се протеклих дана у граду појавили „необични“ графити на јавним објектима, али и на приватним кућама. То вам је слика данашње опозције у Шапцу. Српска напредна странка заједно са својим шефовима из Београда је део тога. Слободно могу да кажем да су то беспосличари и они који се баве изузетно сумњивим активностима, јер уништавају приватну имовину, а самим тим и град. Ово је само први корак у њиховим намерама. Оваквим понашањем желе да задовоље неке своје потребе, а сутра ће отићи корак даље и слободно узети нешто из куће која им не припада, правдајући то задовољењем жеља и потреба. Страшно је шта се дешава у нашем граду и какви су поступци опозиције у граду. Мој одговор на овакве поступке је да ће људи који се се озбиљно баве политиком у Шапцу борити против оваквог понашања – рекао је Зеленовић поводом графита и истакао да ће надлежни органи преузети одговарајуће мере.

-Сигуран сам да ћемо сазнати ко су починиоци, а исто тако сам сигуран и да Шапчани знају ко су они. Градска управа, комунална полиција и инспекција ће урадити оно што је у њиховхој надлежности и обавестиће друге органе. Уколико за цепање постера са ликом Александра Вучића следи казна од 10.000 динара, претпостављам да за овакав поступак починиоцима следи одређена санкција. Наравно, ако они који чији је то посао буду спровели у дело. Уколико се то не деси, Шапчани свакако знају ко су починиоци, као и која је сврха оваквог понашњања појединаца. Желео бих да упозорим на општу опасност која произилази из извршења оваквих и сличних дела, а то је да се нико не осећа безбедно. Као што сам поменуо, ми ћемо се у Шапцу борити против тога како они који данас представљају СНС, њихови шефови, као и они које су ангажовали за оваква дела, то више не чине у нашем граду. Србија ће бити нормално друштво, а Шабац пристојан град за живот.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa