Инфо

23. август 2019.23. авг 2019.
Очекује се појачан саобраћај поподне, на Хоргошу на излазу чекање два сата

Очекује се појачан саобраћај поподне, на Хоргошу на излазу чекање два сата

Повољне временске прилике омогућавају несметано одвијање саобраћаја, а са првим поподневним сатима, са почетком још једног викенда у августу очекује се појачан саобраћај на готово свим путевима у Србији, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према последњим информацијма, на граничном прелазу Хоргош на излазу путничка и теретна возила чекају 120 минута.

За теретна возила често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мадјарске и Хрватске, тада задржавања могу бити вишесатна и дужа у односу на задржавање које возаче очекује на граничним прелазима.

Радови су у току на више деоница у Србији и ту је потребан додатни опрез и поштовање саобраћајне сигнализације, навео је АМСС.

До 24. августа изводиће се радови на санацији оштећеног коловоза средње (возне) саобраћајне траке, на делу пута Ћуприја – Јагодина у смеру ка Београду. У току радова за саобраћај ће бити затворена средња и крајња десна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати крајње левом (претицајном) саобраћајном траком.

До 15. септембра изводиће се радови на рехабилитацији моста код Рушња, на деоница Београд - Степојевац. Радови ће се изводити у једној саобраћајној траци.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa