Инфо

24. август 2019.24. авг 2019.

Насловне стране издања од суботе 24. августа 2019. године

(Бета) - Дневне новине на насловом странама издања од суботе 24. августа пишу шта се највише краде у продавницама, некадашњем југословеском председнику Слободану Милошевићу пред изручење суду у Хагу, односу власти и опозиције, нападима на Србе у Хрватској, најављеној изградњи ауто путева.

БЛИЦ - О атмосфери и продаји карата пред утакмицу Црвене звезде са фудбалским клубом Јанг Бојс "Километарски ред на 'Маракани'". Шта се краде са рафова у продавницама "Срби краду све, од кафе и чоколадица до вискија".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Одвезао стотину мртвин војника" доноси сећање Милана Димића, који је српске борце погинуле 1999. на Космету одвозио породицама. Лист пише да се на друштвеним мрежама појавио снимак некадашњег председника СР Југославије Слободана Милошевића непосредно пре изручења Хагу "Слоба мирно пушио и причао са стражарима".

ДАНАС - Под насловом "Александар Вучић се све више плаши бојкота", лист пише о односу председника државе Александра Вучића на најављени бојкот избора дела опозиције. О новим нападима на Србе у Хрватској "Пуповац: Мржња према Србима је опсесија".

ПОЛИТИКА - "Уз 'Карађорђа' још шест ауто-путева", лист пише о најављеним инфраструктурним пројектима. Лист пише да је у плану да ова установа потпише уговор којим ће се унапредити лечење "ВМА отвара центар за традиционалну кинеску медицину".

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa