Инфо

27. август 2019.27. авг 2019.
Зеленовић: Напад на Србе у Хрватској – ХДЗ и СНС су лице и наличје исте политике

Зеленовић: Напад на Србе у Хрватској – ХДЗ и СНС су лице и наличје исте политике

„Недавни напади на Србе у Хрватској који су мирно гледали фудбалску утакмицу, као и малтретирање невиних повратника са једне стране, а са друге стране тобожња забринутост режима у Београду и оштра реторика, само су знак да се два режима у Србији и Хрватској спремају за изборну кампању.“ – изјавио је председник Заједно за Србију и председавајући Савеза за Србију Небојша Зеленовић.

„Срби у Хрватској, почетком деведесетих и током Олује и данас, мете су екстремиста у Хрватској са једне стране, а са друге стране били су некада таоци Милошевићеве, а данас Вучићеве манипулантске политике, срачунате искључиво на прикупљање гласова и очување ауторитарне власти“ – нагласио је Зеленовић.

„ХДЗ и некада Милошевић и радикали, а данас Вучић су лице и наличје једне исте политике која ради на принципу спојених судова и не доноси добро никоме сем властодршцима.

Пред сваке изборе интезивирају се напади и провокације над Србима у Хрватској који су двоструке жртве-и режима у Београду и режима у Загребу“ –рекао је Зеленовић.

„Као што су се некада договарали Милошевић и Туђман, данас се договара Вучић са својим наличјем у Загребу, а жртве су увек биле Срби у Хрватској“ – закључио је председник Заједно за Србију и председавајући Савеза за Србију Небојша Зеленовић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa