Инфо

28. август 2019.28. авг 2019.
Богатство за млад тим

Богатство за млад тим

У уторак "Металопластика" стартује сезону у СЕХА лиги. Од 19 часова дочекује "Загреб", шампиона Хрватске и једног од фаворита за титулу. Иако ће као домаћини имати улогу аутсајдера, бек домаћих Немања Гојковић истиче на званичној конференцији за медије клуба, како сви играчи једва чекају старт и велике ривале, уверени у могуће изненађење.

- Играли смо против "Вардара" недавно, сасвим добро парирали и уверени смо да имамо квалитет да пружимо јак отпор. Већина играча је ту од претходне сезоне, добро се познајемо, атмосфера је сјајна у екипи, надам се да ће бити и на трибинама и иако су велики фаворити, не предајемо се, већ тражимо пут до изненађења - рекао је Гојковић.

Током СЕХА лиге "плави" ће бити домаћини у хали "Зорка".

-Ми смо практично "бескућници". У хали ћемо имати тренинга исто колико и противник, радимо у Гимназији где је превисока тампература, али тако је како је, не тражимо оправдање или алиби. Мислим да скоро није било оволико талента у нашем клубу, тим ме је импресионирао током припрема и искрено верујем у њих. Ривали из СЕХА су велико богатство за наш тим и те утакмице ће их учинити бољим, уколико извуку поуке и из победе, али и пораза - додао је тренер Вуковић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa