Инфо

2. септембар 2019.2. сеп 2019.
Ђилас: Против мене нема никакве истраге

Ђилас: Против мене нема никакве истраге

(Бета) - Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас рекао је данас на Телевизији Н1 да наводне афере његове фирме нису помињане у годинама када се повукао из политике, а од кад се поново активирао, медији непрестано говоре о наводној истрази пословања.

"Кад сам одбио да уђем у Владу и водим финансије и кад сам одбио да будем градоначелник изабран од ове владајуће већине, а онда се после годину дана опет активирао, почела је медијска харанга па ме је председник Србије поменуо 1.150 пута за 85 дана у дневним новинама и на телевизијама", рекао је Ђилас.

Додао је да ако неко упорно тврди да је "Ђилас украо 500 милиона евра", мора да зна "где сам их и како украо, а не да износи неистине да би на крају, као министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, признао да нема чак ни оптужнице".

Ђилас је поновио да је председник Александар Вучић у овој земљи и судија и тужилац, да тврди да очекује пресуду за случај о којем се не води истрага, да председник пресуђује ко није крив за убиство Оливера Ивановића, да се он пита зашто нико не реагује на наводну пљачку РТС-а иако то није његова надлежност.

Ђилас је рекао да је његова фирма основана за време владе СПС-а и да је за годину дана порасла за девет одсто , а не за 1.500 пута како тврди СНС.


Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa