Инфо

3. септембар 2019.3. сеп 2019.
СЕХА се враћа у Шабац

СЕХА се враћа у Шабац

Подгревање старог ривалства. СЕХА лига се враћа у легендарну дворану Зорка у Шапцу, где ће Металопластика данас у оквиру 1. кола регионалне лиге да дочека Загреб. Ова два тима имала су историјске дуеле током осамдесетих година прошлог века, али и одличне окршаје у првом издању СЕХА лиге.

Српски вицешампион покушаће да заустави фаворита из глaвног града Хрватске, и то после изненађења које је приредио у оквиру 1. кола ЕХФ купа избацивши Бешикташ. Једини проблем за Шапчане могао би да представља изостанак левог бека Боривоја Ђукића.

"Шабац је рукометни град и зна да поштује ривале. Увек су кроз историју постојала поређења између Металопластике и Загреба, на крају крајева, и једни и други су два пута освајали европску круну. Надам се да ће дворана да буде пуна, како би навијачи поздравили и велики тим Загреба. Гости су фаворити, врло су амбициозни и константно у врху европског рукомета. Ми се надамо да ћемо достићи тај ниво кроз коју годину", истакао је тренер Шапчана Веселин Вуковић.

Са друге стране, стратег Загреба Бранко Тамше такође не може да рачуна на неколицину рековалесцената, али се нада најбољем.
"Почетак СЕХА лиге увек доноси специјална осећања. Чека нас тежак меч у Шапцу. Иако домаћин има висок ниво самопоуздања, верујем да ћемо да презентујемо најбољу верзију нас у овом тренутку", рекао је Бранко Тамше.

Директне преносе мечева данашњег програма СЕХА лиге можете да испратите на ТВ Арена спорт 2.

MOZZART SPORT

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa