Инфо

4. септембар 2019.4. сеп 2019.
Дужа пауза пред крај седнице Скупштине

Дужа пауза пред крај седнице Скупштине

Редовна, 34. седница Скупштине града Шапца одржана је данас. На дневном реду је било 14 тачака. Расправа одборника и овог пута ишла је у више смерова па се са говорнице могло чути још много тога што није имало веза са тачкама о којима се одлучивало.

Одборници су већином гласова, као прву тачку усвојили предлог ребаланска програма пословања ЈКП “Топлана Шабац” за 2019. годину.

Као важна тачка дневног реда била је и промена на челу ЈКП “Стари град”. Досадашња директорка Снежана Ђокић поднела је оставку из породичних разлога, а на њено место изабран је Мирослав Премовић магистар хемија из Ниша.

На овој седници дужности је разрешена и главна градска урбанисткиња Катарина Дубљанин, која је такође поднела оставку на своју функцију.

Послења тачка дневног реда је избор председника Управног одбора Апотекарске установе. Одборници Српске напредне странке нису желели да присуствују гласању, јер се, како су навели ради о "имагинарној установи" и да Апотекарска установа више не постоји. Након тога председник Скупштине Немања Пајић прогласио је паузу, која траје готово сат времена.

Опозициони одборници као и до сада критиковали су предложене одлуке. Градоначелник Зеленовић сматра да је скупштинска расправа текла у добром смеру и да је важно да сви одборници добију одговоре.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa